Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op gambia.startpagina.nl

relaties tussen blanke mannen en Gambiaanse vrouwen

 • Tienus15

  Kan iemand mij vertellen of het normaal is, voor Gambiaanse begrippen dan, dat er een leeftijdsverschil is van 30 jaar en soms meer, tussen blanke mannen en Gambiaanse vrouwen. In mijn omgeving hoor ik dit soort verhalen nog wel eens en ik schrik hier behoorlijk van. Volgens mijn opvattingen is dat abnormaal.

  Of is het zo dat er in Gambia “Thaise” toestanden bestaan, oude mannen met Viagra en condooms op zak.

 • profnobody

  Ja dat is heel normaal,ze worden soms al uitgezocht in de wieg in afrika,dus wat is jou probleem,land wijs land eer.Of het voor ons normaal is nee,maar dat is een andere topic

 • muh

  Lees maar verder het gebuurt overal.

  Vrouwen willen jongere minnaars

  Geringschattend worden het toyboys genoemd. De beduidend jongere mannen die veel vrouwen van in de 40 en 50 tegenwoordig aan hun zijde weten te bemachtigen. En weleens gehoord van de ‘grannyfuckers’? Dit zijn 30′ers mannen die met vrouwen gaan die vaak al jonge oma’s zijn……….

  De afgelopen jaren is het een oplopende trend. Poema’s heten deze oudere vrouwen met jongere vriendjes in Amerika. Omdat ze zich als een roofdier gedragen op hun zoektocht naar jonge mannen of ‘welpen’. Beroemde voorbeelden zijn natuurlijk Madonna, Demi Moore (foto 2) en Halle Berry. (foto 1)

  Er bestaat ondertussen zelfs een sitcom op TV over het fenomeen: ‘Cougar town’ met Courtney Cox als poema van dienst.

  In Nederland zijn Belinda Meuldijk en Linda de Mol bekende rijpere vrouwen met een jeugdig exemplaar aan de arm. Maar de honger naar jongere heren is niet voorbehouden aan celebs. Zij dienen wel vaak als ‘rolemodels’. Uit onderzoek van een Britse datingsite blijkt dat 280.000 Britse vrouwen van 45+ op zoek zijn naar een jongere man als partner. Een stijging van 20% ten opzichte van vorig jaar.

  Gespecialiseerde datingsites als gocougar.com schieten nu als paddenstoelen uit de grond. Zij koppelen jonge mannen en wat oudere vrouwen.

  Seksueel past het vaak goed. Vrouwen van 40+ kennen hun seksualiteit en zichzelf beter en voelen zich erg vrij tussen de lakens. Dit klikt wel met 30′ers mannen met hoge testosteronspiegels.

  Qua toekomstplannen en -ideeën is er wel een discrepantie. De 40+ vrouwen hebben hun gezin meestal wel compleet en willen andere zaken dan kinderen bemoederen en opvoeden, terwijl de jongere mannen vaak nog niet eens aan voortplanten zijn toegekomen.

  Benieuwd naar de mening van JAN & DIRK over toyboys, poema’s en grannyfuckers? Klik dan door naar TheLadiesClub.

 • Henk 1-2010

  Zeg Tienus van welke tijd en kerk ben jij ??? Bagataliseren is voor de dommen.

 • muh

  henk wat jij zegt bent jij zelf.

  jezelf beoordelen.

 • Tienus15

  Henk,

  Henk mijn vraag was een serieuze vraag ik ben niet op de hoogte van wat zich in Gambia afspeelt, en voor de goede orde ik bagalatiseer niet. Het zou je sieren als je niet zo denigerend over mensen doet.

  Tienus

 • Andrea

  Misschien moet je je eerst eens inlezen op het forum en in het archief Tienus.

  Dit onderwerp is inmiddels al tientallen keren helemaal uitgekauwd. ;)

 • Henk 1-2010

  we houden het gezellig en netjes toch :)

 • elisabeth

  Zo'n antwoord noemen we een “dooddoener”

 • guess who

  hey

  om je te vrijwaren van enige illusies

  1. ze smaken niet naar chocolade

  2. ze zijn kleurvast en gaan niet af in de was

  3. ze zijn gek op halies

  4. leeftijd maakt hun helemaal niiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeets uit

  5.agressie is hun middlename

  ps ik heb een blanke eega, en ga da zo houden………..